Bursa'ya E-spor merkezi müjdesi

Bursa'ya E-spor merkezi müjdesi

SPOR 22.01.2024 17:36:00 131 0
Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 100. Yıl Liseler Arası Bursa E-Spor Valorant Turnuvası’nın final müsabakaları gerçekleşti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Liselerarası E-Spor Turnuvası’nın final heyecanında gençleri yalnız bırakmadı. Türkiye'nin en kapsamlı E-spor turnuvası olma özelliğine sahip etkinliğe 736 takımdan 4 bin sporcu katıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlerin teknolojiye olan ilgilerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek “Sizler bizlere göre daha şanslısınız, bizlerin döneminde teknoloji rahat ulaşılabilir değildi. Biz teknoloji ile ilerleyen yaşlarımızda tanıştık. Dolayısıyla günümüzün gençlerinin teknolojinin imkanlarından her alanda istifade etmelerinden memnunuz” dedi.

E-SPOR MERKEZİ KURACAĞIZ

E-Sporun dünyada hızla yayıldığını dile getiren Başkan Alinur Aktaş, “E-spora gençlerin çok büyük ilgi gösterdiğine şahidiz. İnşallah yapacakları mücadeleyle de genç kardeşlerimiz ilk 4 için yarışacaklar. Bir müjde vermek istiyorum gençlerimize, yılın 365 günü aktif kullanılacak E-spor merkezi projemiz var. Gençlere E-spor merkezi oluşturuyoruz. Farklı etkinlikler ve aktiviteler ile bir araya geleceğiz. Katılan tüm gençlere başarılar diliyorum” dedi.

Kıyasıya süren mücadelelerin ardından, 100. Yıl Liseler Arası Bursa E-Spor Valorant Turnuvası’nın finalistleri belirlendi. Kaşgarlı Mahmut Anadolu Lisesi  (Snake Team) 50 bin TL olan birincilik ödülünü kazanırken TEV Hayri Tokaman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 35 bin TL ile ikinci, Özel Bursa Final Okulları (Redline) 25 bin TL ile üçüncü ve Otomotiv ve İhracatlar Birliği Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi (Focus) 10 bin TL ödül ile dördüncü olmaya hak kazandı. Ödül takdimlerinin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

KÖİ Projeleri, Kayıp Mı Kazanç Mı?

Kamu – Özel İşbirliği (KÖİ) modeli, hayata geçirdiği mega projelerle Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Ülke kalkınırken projelere yönelik eleştiriler de vergi kaybının yanı sıra bütçe ve Hazine’ye verdiği yük, kamu borçlanması,

Ünlü Yazardan Almanca Barış Psikolojisi

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen yazar, bu kitapta “Barış Psikolojisi” konusunu bütün detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitapta barış,

Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği

Sabahın ilk saatlerinde göreve başlayan Avcılar Belediyesi ekipleri mahalleyi sokak sokak gezerek çalışmalarını gerçekleştirdi . Avcılar’ın genç ve dinamik başkanı Utku Caner Çaykara da çalışmaları yerinde takip etti.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer, “Demokrasinin işleyebilmesi için gece gündüz demeden halkın bilgi alma hakkını karşılayan basın emekçilerine gereken saygıyı ve ilgiyi göstereceğiz” dedi.

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.