Wellness ve Yoga Eğitmeni sunucu yazar Ece Vahapoğlu, yoğun iş temposundan kendisine özel bir zaman ayırarak 9 günlüğüne Hindistan’a gitti.
İSTANBUL (İGFA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde doğan Ece Vahapoğlu, bu yıl 46 yaşına girdiği doğum gününü Hintlilerin Mahashivratri’sinin de denk geldiği 8 Mart’ta çok özel büyük bir kutlamada geçirdi.
Dünyaca ünlü Hintli yoga ve mistik gurusu Sadhguru’nun İsha Yoga Merkezi’nde kalarak ‘Yoga’nın Zerafeti’ programına katılan Vahapoğlu, her sabah güneş doğumuyla kalkarak binlerce kişiyle yoga ve meditasyon deneyimledi.
İsha Vakfı’nın Coimbatore’deki merkezinde kalan Vahapoğlu, “Her sene doğum günümü yani 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü çalışarak geçirdim; kadınla ilgili etkinliklerde sunucu ve konuşmacı olarak yoğun geçen o haftaların yerine bu kez sadece kendime ayırdığım, ruhumu ve bedenimi dinlendirdiğim özel bir inziva oldu. Ruhsal gelişim sürecime ve yoga eğitmenliğime yüksek bilinç buluşması açısından katkısı oldu. Bu sene bu seyahat kendime hediyem. Oğlum doğduğundan beri de ilk kez bu kadar uzun ayrı yurtdışında kalıyorum..” dedi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.
NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.
Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.
Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Maarif Modeli Destekleme Projesi” kapsamında Çocuk Edebiyatı Fuarı’nda güçlerini birleştiriyor.
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci dönemine güven ve huzur içinde başlanması için önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, ateşkes söylemlerine rağmen Gazze’de hayatın en ağır şartlarda devam ettiğini söyledi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.