Gölcük Belediyesi her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan akşamları etkinliklerini, bu yıl da hem şehir merkezinde hem de köylerde çocuklarla buluşturmaya devam ediyor.
KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi geleneksel Ramazan akşamları etkinlikleri köylerde yaşayan çocukları da unutmadı. Her yıl olduğu gibi köy köy gezen etkinliklerde; köy kıraathaneleri, köy okulları ve kapalı mekanlarda çocuklar; Hacivat-Karagöz, Nasrettin Hoca ve Meddah-İbiş ile eğlence dolu anlar yaşıyor.
ÇOCUKLAR RAMAZAN COŞKUSU İLE MUTLU
İrşadiye, Nüzhetiye, Siretiye ve Panayır’da çocuklarla buluşan etkinlikler; yarın akşam (20 Mart Çarşamba) saat 20.30’da Hamidiye’de geleneksel Ramazan ayı coşkusunu yaşatacak.
RAMAZANIN SON GÜNÜNE KADAR EĞLENCEYE DEVAM
Etkinlikler; 22 Mart Cuma günü Selimiye, 24 Mart Pazar günü Hasaneyn, 26 Mart Salı günü Mamuriye, 28 Mart Perşembe günü Saraylı, 2 Nisan Salı günü Örcün, 3 Nisan Çarşamba günü Yukarı Değirmendere ve 6 Nisan Cumartesi günü de Çınarlık Meydanı’nda çocuklara unutamayacakları anlar yaşatacak.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Maarif Modeli Destekleme Projesi” kapsamında Çocuk Edebiyatı Fuarı’nda güçlerini birleştiriyor.
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci dönemine güven ve huzur içinde başlanması için önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, ateşkes söylemlerine rağmen Gazze’de hayatın en ağır şartlarda devam ettiğini söyledi.
Çocuklarımızın sporla büyümesini, özgüven kazanmasını ve hayata daha güçlü hazırlanmasını istiyoruz.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Adalet Bakanlığı olarak icra ve iflas işlemlerinde şeffaflığı ve erişilebilirliği artırmak için satış ilanlarına ilişkin parasal limitleri güncelledik.
HABER MERAL ÇETİN/ ANTALYA - Alanya’da tapu işlemleriyle ilgili yürütülen bir soruşturma kapsamında önemli bir gelişme yaşandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS- Sağlık Bakanlığı tarafından alınan kararla Aydın Başoğlu, Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevlendirildi.
Yüksek Mimar ve Şehir Plancısı, siyasetçi ve iş insanı Mustafa Erken, gazetemize yaptığı kapsamlı açıklamada İstanbul’un çeper mahallelerinde büyüyen krizin artık görmezden gelinemeyecek bir noktaya geldiğini söyledi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçedeki tüm çocukları ve aileleri kucaklayan büyük bir sevgiyle seslenerek yarıyıl tatilini adeta bir bayram havasına çevirdiklerini dile getirdi.
Sömestir tatiline giren çocuklarımız için adeta bir bayram havası estiriyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Sivaslılar Derneği’nin olağan genel kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.