Tarih: 07.11.2018 18:37

“İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın”

Facebook Twitter Linked-in

“İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın”

Türkiye Yerel Basın Birliği, Genel Başkanı Nezir Karayün önderliğinde Beylikdüzü ilçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 Ziyarette Polis teşkilatı çalışmaları, Yerel sorunlar üzerine istişareler de bulundular. Beylikdüzü ilçe Emniyet Teşkilatı ve Yerel Basın ortak dayanışma ve çalışmalar içinde olacakları belirtildi.

“Desteklerinizi Bekliyoruz”

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen, “Türkiye genelinde Polis Teşkilatlarımız çok iyi durumda. Polis arkadaşlarımız yoğun çalışıyor ve görevlerini en iyi şekilde yapıyorlar. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Her vatandaşın sıkıntısını dertlerini gidermek için büyük gayret gösteriyoruz. Bazı medya organlarında polis teşkilatı yanlış lanse ediliyor. Ancak Polis Teşkilatı her zaman bu ülkenin vatandaşı için çalışıyor ve çalışmaya devam edecek. Vatandaşlarla iletişimimiz kuvvetli olmalı, işte bu noktada, siz yerel basından destek bekliyoruz.  Artık hemen her noktada görevli arkadaşlarımız var. Özellikle üst geçitlerde belli bölgelerde uygulama yapan, uzun saatler çalışan arkadaşlarımız var. Kimlik kontrolü yapan görevli arkadaşlarımız bazı vatandaşlardan sert tepki alabiliyor ancak biz bu ülkenin vatandaşının güvenliğini düşündüğümüz için çok çalışıyoruz. Çünkü bizim işimiz Devletin ve halkın güvenliğini ve huzurunu sağlamaktır” dedi.

“Adaletli Davranırsak Her Şeyi Çözüyorsunuz”

Ekip olarak büyük bir aile olduklarını belirten Ercan Özmen,“ herşeyden önce biz burada büyük bir aileyiz. Bütün gün beraber çalışıyoruz. Yeri geliyor evli Polis arkadaşlarımız ailesini, çocuklarını özlüyor, çünkü az görüyor. Ama yine de Polis memuru arkadaşlarımız görevlerini yapmaya devam ediyorlar. Vatandaş ve polis arasında her zaman karşılıklı anlayış olmalıdır. Ahlakın temel prensibi vardır. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi karşındakine yapmamak. Karanlığa küfretmek kolay, önemli olan mum yakmak. Biz her zaman adil ve adaletli olmaya çalışıyoruz. Adaletli olursanız her şeyi çözersiniz. Kurallar ve kurallara riayet etmek önemli” dedi. Ayrıca Özmen, sadece polis memuru olmadığını her vatandaş gibi konserlere ve etkinliklere katıldığını da belirtti.

“Polisin yanındayız”

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, “ Yerel basın olarak Türk polisinin yanındayız ve çalışmalarınızı destekliyoruz. Yerel basın mensuplarının doğru haber yapabilme özgürlüğü tanınması ve yerel basına doğru haber yapabilme adına sosyal kolaylıklar sağlanmasını istiyoruz. Bu konuda desteklerinizi bekliyor ve yeni atamanızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —