Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 6 terörist etkisiz!
Pençe-Kilit Operasyonu, Kandil ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlenen 6 PKK/YPG'li terörist Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildi.
ANKARA (İGFA) - Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelede operasyon bölgelerinde etkin ve kararlı mücadelelerini sürdürüyor.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu ve Kandil bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlenen 1 PKK/YPG'li terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildiği duyuruldu.
Bakanlık, "Terör inlerini yerle bir etmeyi sürdüreceğiz" mesajını verdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.