Özdemir, Mazbatasını Aldı

Özdemir ve Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı. Göreve başlayan Özdemir’i, belediye personeli büyük coşkuyla karşıladı. Özdemir, “Bağcılar özelindeki başarı her arkadaşımızın iliklerine kadar kendi başarısıdır” dedi.

GÜNCEL 8.04.2024 15:28:24 117 0
Özdemir, Mazbatasını Aldı

 

Özdemir, Mazbatasını Aldı

Bağcılar Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Başkan Abdullah Özdemir ve Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı. Göreve başlayan Özdemir’i, belediye personeli büyük coşkuyla karşıladı. Özdemir, “Bağcılar özelindeki başarı her arkadaşımızın iliklerine kadar kendi başarısıdır” dedi.

Bağcılar’da 31 Mart Yerel Seçimleri’nde oyların yüzde 55,42’sini alarak Bağcılar Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut başkan Abdullah Özdemir, bugün düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende yeni dönemde meclis üyesi seçilenlere de mazbataları takdim edildi. 

 

 

En yakın rakibine 23 puan fark attı

15 Nisan 2022’de görevi devralan ve iki yıl içinde önemli projelere imza atan Özdemir, gençler başta olmak üzere toplumun bütün kesimlerinin gönlüne girmişti. Vatandaşlar, Özdemir’e olan sevgilerini sandıkta da gösterdi. Yüzde 55,42 oranla seçimi kazanan Özdemir, en yakın rakibine de 23 puan fark attı.

Bağcılar’ın tarihinde hiç olmayan bir noktada birincilik aldık

İstanbul ölçeğinde Bağcılar’ın tarihinde hiç olmayan bir noktada birinciliği alarak önemli bir adım attıklarını söyleyen Özdemir, “Bu başarı bir kişinin değil Bağcılar ailesinin tamamının başarısıdır. Bütün arkadaşlarımızın ortaya koymuş olduğu özverinin, emeğin bir başarısıdır. Ben özellikle bunu bu şekilde görüyorum ve hep beraber bu başarıyı sahiplenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu, her arkadaşımızın vermiş olduğu ortak mücadelenin başarısıdır. Bize başarıyı kazandıran işimizi iyi yapmamız. Bize başarıyı getiren işimize odaklanmamız. Bize başarıyı getiren vatandaşa doğru hizmeti götürüyor olmamız. Bize başarıyı getiren vatandaşa karşı belediyemizi en iyi şekilde, en doğru şekilde temsil ediyor oluşumuz” dedi. 


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

Güzel'den Bora'ya Ziyaret…

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’i belediyede ağırladı. Ziyaretin ardından iki başkan, Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek afet çalışmalarını yerinde inceledi

BABAESKİ’DE DİLLERE DESTAN DÜĞÜNE GERİ SAYIM BAŞLADI

BABAESKİ’DE DİLLERE DESTAN DÜĞÜNE GERİ SAYIM BAŞLADI

DÜNYAYA BALIK YEDİRİYORUZ

Balıkçı Kenan Balcı, “Önceden biz yurtdışından balık ithal ediyorduk. Şimdi ise Avrupa'ya Karadeniz somonunu yolluyoruz. Ülkemize döviz giriyor” dedi.

İş İnsanı Sakin Aruk Bakan Bayraktar ile görüştü

.

Güzelce'nin Canbaz, Abisi Veda Etti..

Uzun yıllardır Büyükçekmece Güzelcespor kulüp başkanlığını yürüten Tamer Cambaz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, veda etti.

Müzeler Haftası Dopdolu Geçti

18-24 Mayıs Müzeler Haftası kapsamında Beylikdüzü Belediyesi’nin araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar, Atatürk Müzesi’nden Kedi Müzesi’ne, Feshane’den İstanbul Modern’e kadar pek çok müzeyi görme imkânı buldu.

İmamoğlu’ndan Göksu’ya Övgüler..!

Göksu, İmamoğlu’na devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ve Esenler’de yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Savate Federe Oldu..!

Savate Sporu 25 Yılın Sonunda Gençlik Ve Spor Bakanlığı Bünyesine Alındı. Türkiye Ve Dünya Savate Spor Camiası Sevince Boğuldu.

Okuma Yazma Kursu Yeni Mezunlarını Verdi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eğitimci kimliğiyle başından sonuna kadar projenin destekçisi olan ve gönüllü öğretmenliğini yapan Zehra Çalık’ın elinden aldı.

Ünlü Yazar Hollanda’da Okurlarıyla Buluştu

Nobel Barış Ödülü adayı, 94 eserin dünyaca ünlü yazarı Akif Manaf, Hollanda'da yer alan Hollanda Kitapevi'nde düzenlenen imza gününde Avrupa’daki kitapseverlerle bir araya geldi.

SİVİL ANAYASA İÇİN SÖZ GENÇLERDE!

GENÇLER SİVİL ANAYASAYA YÖNELİK TALEP VE FİKİRLERİNİ KONUŞMAK ÜZERE ‘’DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI’’NDA BULUŞTU

Bağcılar Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planı

Bağcılar Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Planı için T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’ndan gelen Strateji ve Bütçe Uzmanı Ali Karagöz, birim müdürlerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Örnek Projelere İnceleme..!

Başkan Taşyasan, anne ve çocuklara olan hizmetlerinden ötürü Başkan Çalık’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Dünyaya Masallarla Barış Çağrısı…

Barışa olan ihtiyacın kendisini elzem bir şekilde hissettirdiği şu günlerde insanlığı umuda ve adalete davet edecek festival kapsamında, masal anlatıcıları; Küçükçekmece’nin parklarını, sokaklarını, meydanlarını ve kültür merkezİ

Başkan Çaykara, Acil Sorunlara Neşter Vuruyor

Çaykara; Avcılar’ın 10 mahallesinde başlayan Mahalle Hizmet Seferberliğimizi tamamladık. Kentti sokak sokak dolaşıp, Belediyesi ekiplerimiz ile acil sorunlara müdahale ediyoruz. “kentimizi ortak akılla yöneteceğiz” dedi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.