Şile İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında

Şile İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında

YAŞAM 20.10.2024 13:02:13 43 0
Şile İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ tarafından yapımı sona eren ve İlçenin huzur ve güvenliği için görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü artık tek çatı altında vatandaşlara hizmet verecek. Çok sayıda birimin ayrı ayrı mekanlarda olması uzun yıllar vatandaşların işlerini görmesi yolunda zorlu anlara Devlet yetkilileri sona erdirdi.

Nurcan KIRCALI / İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Milletvekili Yahya Çelik,İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül; İlçe Emniyet Müdürü Hazım Gümüş'e ve mesai arkadaşlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik Şile İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası ilçemize hayırlı olsun ayrıca kısa zaman sonra hizmet vermeye başlayacak olan yeni Kaymakamlık Hizmet binamızda Şile halkına şimdiden hayırlı olsun dedi.

AK Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül’de Şilemizden sorumlu Milletvekilimiz Sn.Yahya Çelik ve Kaymakamımız Sn.Mehmet Nebi Kaya ile birlikte çok yakında açılışını yapacağımız Hükümet binamızı ve Yeni Emniyet Müdürlüğü binamızı ve Emniyet müdürümüz Sn.Hazım Gümüş'ü ziyaret ettik.

İlçemize böylesine güzel ve devasa projelerin kazandırılmasında büyük destekleri olan Başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'a Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve önceki dönem Belediye Başkanımız Sn.İlhan Ocaklı' ya şahsım,teşkilatım ve tüm vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum diyen  İlçe Başkanı Erdoğan Akgül; Şile' mize, Milletimize hizmet yolunda çalışmaya devam edeceğiz dedi.


Temiz Yurt Esenyurt” Seferberliği Başlıyor…

Esenyurt Belediyesi ve Esenyurt Kaymakamlığının ortaklaşa başlattığı program ile meydanlar, caddeler, sokaklar temizlenip yıkanarak hijyenik hale getirilecek.

İngilizce Konuşma Kulübü Başladı

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik “İngilizce Konuşma Kulübü” etkinliğini başlattı.

Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı

Bağcılar Belediyesi Para Okçuluk Takımı, Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attı

Uzun Yıllar Devam Eden Tapu Sorunu Çözüldü

Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Çınar Evler Sitesi’nde ikamet eden hak sahiplerine tapularını düzenlenen törenle teslim etti.

29 Ekim’e Özel Vex Robotıcs Turnuvası

İki gün süren turnuvada, ortaokul ve lise kategorilerinde 90 robot takımı, toplam 700 öğrenci kıyasıya rekabet etti.

Yol Yenileme Rekoru, 6 Ayda 100 Bin Ton Asfalt

Yıllardır çözülemeyen bozuk yol sorunları, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'in girişimleriyle hızla giderildi ve ilçede ulaşım konforu önemli ölçüde arttı.

Bağcılar'da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

Bağcılar Belediyesi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından 15 Temmuz kahramanlarını anma etkinliği düzenledi.

Bayraktar'dan Fetö Elebaşına Sert Tepki...

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı ve Baş Teknoloji Sorumlusu Selçuk Bayraktar, FETÖ elebaşının ölümü sonrası sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı.

Erdoğan, İstanbul'daki Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un 39 ilçesinden 950 muhtarla bir araya geldiği toplantıda, muhtarların önemine ve onlara verilen desteğin sürdürüleceğine dikkat çekti.

Ata'ya Saygı Satranç Turnuvası

Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu Beylikdüzü İlçe Temsilciliği iş birliğiyle beşincisi düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Ata’ya Saygı Kupası Satranç Turnuvası"na ev sahipliği yaptı.

2023'te 16 bine yakın çocuk kaybolduktan sonra bulundu

Son dönemde TÜİK tarafından yayımlanan “Güvenlik Birimine Gelen veya Getirilen Çocuk İstatistikleri” hakkında kamuoyuna yansıyan ve gerçeklerle bağdaşmayan haberler üzerine kurumdan resmi açıklama geldi.

İstanbul Üsküdar Üniversitesi'nde akademik başlangıç

İstanbul Üsküdar Üniversitesi'nde akademik başlangıç

Türkiye Barolar Birliği'nden noterlere dava!

Türkiye Barolar Birliği'nden noterlere dava!

Otizmli bireylerden unutulmaz konser

Otizmli bireylerden unutulmaz konser

Trabzon'da kar seferberliği

Trabzon'da kar seferberliği

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.