Turizmin merkezine otel ve doğalgaz

Turizmin merkezine otel ve doğalgaz

YAŞAM 28.01.2024 12:20:32 179 0
Turizmin merkezine otel ve doğalgaz

Çambaşı Yaylası, hem kayak tesislerine hem 5 yıldız konforundaki otele hem de doğalgaza kavuştu.

ORDU (İGFA) - Göreve geldikten sonra turizm imkanlarının artırılmasına yönelik Kabadüz-Çambaşı’nda yayla merkezini yenileyen, yeni kayak tesislerini ve turistik evlerini turizme kazandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile inşa edilen 5 yıldız konforundaki otel ve kayak tesislerine doğalgaz verilmesine başlandı.

Bir dizi programa katılmak için Kabadüz ilçesini ziyaret eden Başkan Güler, son dönemde Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla bölgesinde kış turizminde iddialı bir konuma gelen Çambaşı yaylasında Yokuşdibi, Turnalık ve Çambaşı Yayla Merkezi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Buradan kayak tesislerini ve inşaatı bitirerek turizme hizmet vermeye başlayan 5 yıldız konforundaki otele doğalgaz verilmesine yönelik açılışa katılan Başkan Güler, en mutlu günlerden birini yaşadığını söyledi.

2012 yılından bu yana Çambaşı yaylasında otel inşaatının tartışıldığını, göreve geldikten sonra Ordulu işadamlarını bir araya getirerek otelin inşaatına başlandığını aktaran Güler, “Bizim en büyük kazancımız, ortaklık kültürünün pekiştirilerek bu yatırımın gerçekleştirilmesi oldu. Bundan herkesin büyük rolü ve emeği oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Güler, Çambaşı Kayak Tesisleri ve 5 yıldız konforundaki otelin doğalgaza kavuşturulmasında büyük desteklerini gördükleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’a teşekkür etti.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Programda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in geçmişten bugüne Ordu’ya çok önemli hizmetleri olduğunu kaydetti.

Şanlıtürk, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli bir değerimiz. Enerji Bakanlığı döneminde Ordu iline doğalgazın getirilmesinde çok büyük emekleri var. Bir nevi olmazı başardı. Daha birçok il sıradayken Ordu’ya bu hizmetin getirilmesi önemliydi. Karadeniz-Akdeniz yolunun yapılmasında da Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın kıymetli Bakanımızın çok büyük emeği vardır. Ben Çambaşı’na bu yatırımların yapılmasında emeği bulunan ortakları tebrik ediyor, doğalgaz açılışının da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, Başkan Güler ile birlikte Ordu’da çok önemli yatırımların yapıldığını bundan sonraki süreçte hep birlikte yeni çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti.

21 ortaklı Çambaşı Yatırım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayak Kulübü Başkanı Cem Şenocak’da konuşmasında hem otelin yapılmasında hem de doğalgazın gelmesinde emeği bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

Doğalgazın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Şenocak, “Şirketimizin ve ortaklarımızın birinci amacı Ordu’da bugüne kadar başarıya ulaşamamış ortaklık ruhunun gelecek nesillere bir örnek oluşturması ve ortaklıkla başarıya ulaşılabileceğini ispatlamak olacak. Çambaşı Yatırım A.Ş. ve Magic Grup olarak, Büyükşehir Belediye Başkanımızın da eski bir Enerji Bakanı olması avantajını kullanarak Türkiye’deki ilklerden birini gerçekleştirerek BOTAŞ ana hattından delme usulü ile otelimize ve tesise doğalgaz getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

DOĞALGAZ YANMAYA BAŞLADI

Protokol konuşmaların ardından sembolik olarak meşaleler yakıldı ve Çambaşı Kayak Merkezi ve otele doğalgaz hizmet verilmeye başlandı.

Törene, Ordu Valisi Muammer Erol, Kabadüz Kaymakamı Mehmet İlgen, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, İlçe Belediye Başkanları, BOTAŞ yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program öncesinde ise protokol üyeleri kısa süre içerisinde açılışı yapılacak otelde incelemelerde bulundu.


Haber Kaynak : İGFA

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Stüdyosundaki iki büyük profesyonel kayıt aletini Cem Yılmaz’ın hediye ettiğini söyleyen Bayar, tanesi 15-16 bin dolar olan cihazlar için Yılmaz’a teşekkür etti

TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.