Müzik dünyasının tartışmasız en önemli yorumcularından Ümit Yaşar, 2K Prodüksiyon etiketiyle Kamuran Kayra yapımcılığında “Deli Gibi Yüreğime Zorsun” isimli eserini sevenlerine sundu.
İSTANBUL (İGFA) - Söz ve Müzik Yiğit Mahzuni imzası taşıyan Ümit Yaşar yorumuyla “Deli Gibi Yüreğime Zorsun” isimli eserin aranjör koltuğunda başarılı isim Alper Atakan oturdu. Enes Bilal Taşçı yönetmenliğinde klip çekilen “Deli Gibi Yüreğime Zorsun” isimli eserin çalışması Ümit Yaşar performansıyla tamamlandı. Müzik yaşantısı boyunca hiçbir sansasyon ve tartışmanın içinde olmayan ve işini sadece seçtiği şarkılar ve yorumuyla duyuran Ümit Yaşar, bu kişisel tercihten önce karakteristik bir yapıya bağlı olduğunu düşünüyorum benim karakterimde bu tarz sansasyonel olaylar için uygun olduğunu düşünmüyorum ayrıca tercihimde o yönde olmamıştır ve olmayacaktır ifadesinde bulundu.

Allah vergisi yetenek yanında iyi bir eğitimi tamamlayarak iyi bir yorumcu olunduğunu sözlerine ekleyen Ümit Yaşar, magazin gündemine el bombasını “Şunu belirtmeliyim ki ülkemizde sanatçı kavramının açılımını hala anlayamamış bir toplum var. Sadece bir yorumcuya ya da bir müzisyene sanatçı denmez içinde birçoğunu barındıranlara sanatçı denir, maalesef ülkemizde iki tip sanatçı vardır. Magazinde öyle veya böyle gündem olmuş sanatçı ve gerçek sanatçılar” sözleriyle gündeme bıraktı.
Büyükçekmece’de düzenlenen geniş katılımlı programla “İyilik Kanımızda Var” sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı seferberliği başlatıldı.
Şehit Eren Bülbül Anaokulu Müdürü Fatih Mehmet Bardakçı, okulda uygulanan eğitim yaklaşımıyla ilgili Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e kapsamlı bilgiler verdi.
İstanbul genelindeki okullarda Nezaket Haftası etkinlikleri başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin zirvesindeki önemli değişikliği kamuoyuna duyurdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Gençliğin Ruhu' bilgi yarışması sonuçlandı.
İBB Mimar Turgut Cansever İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Kavuzkoz, okulda yürütülen eğitim faaliyetlerini ve vizyonlarını Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e anlattı.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir ilkokulda çıkan yangın, öğrenci ve velilere korku dolu anlar yaşattı.
Cumhurbaşkanlığı olarak devlet üniversitelerimizin kadro ihdas ve izin süreçlerinde önemli bir değişikliğe gittik.
Esenler’de düzenlenen Hamsi ve Horon Festivali, soğuk havaya aldırmayan binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Karadeniz kültürünün simgesi hamsi ve horon, Esenler Dörtyol Meydanı’nda kardeşlik ve dayanışma havasında buluştu.
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’un öncülüğünde başlatılan çevre hareketi ilçenin dört bir yanına dalga dalga yayılıyor.
Beylikdüzü Belediyesi’nin kültür ve düşünceyi halkla buluşturduğu Sanat Buluşmaları Satır Arası Sohbetleri, bu kez toplumun ortak yarası olan sosyal çürüme konusunu ele aldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Bu yıl 57’ncisi düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge Yarışması’nda Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi büyük bir başarı elde etti.
HABER/ MERAL ÇETİNER / EĞİTİMDEN HABERLER / ANTALYA - Alanya’nın Oba Mahallesi’nde bir ortaokulda yaşandığı ileri sürülen öğretmen şiddeti meselesinde işler iyice sarpa sardı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.